Ett team med gedigen erfarenhet ERFARNA OCH SENIORA MEDARBETARE INOM AS3 EXECUTIVE

 

AS3 Executive erbjuder individuellt anpassad, professionell rådgivning till högre chefer och ledare. Inom AS3 finns bred och djup kompetens från många olika branscher. Våra seniora rådgivare har egen erfarenhet från arbete i ledande befattningar och är certifierade enligt vår höga standard inom Executive Outplacement och Executive Coaching via AS3 Academy (EMCC) samt enligt internationell standard (ICF).

I ett program hos oss får du en rådgivare som både utmanar och stöttar dig att nå personliga mål och strategier i samband med ett karriärskifte och ser till att förändringsprocessen får en positiv utgång.

Susanne Askwall

Head of Executive Services

Susanne Askwall ansvarar för Executive Services i Sverige. Hon har en akademisk examen i psykologi och en lång karriär på ledande nivå i näringslivet. Susanne har ansvarat för många stora verksamhetsförändringar och har en grundlig kunskap om vad som händer vid förändringar både för organisationen och enskilda personer. Hon är certifierad Transition Coach och har genom åren varit mentor och bollplank åt många chefer och ledare. 

Du når Susanne på tel: 0703 66 64 00 eller mejl: suas@as3.se

Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!