Om våra tjänster och AS3 Executive Vi är ett professionellt team med gedigen erfarenhet

Om as3 executive Karriärrådgivning, outplacement och coaching för Executives - vi är specialister på hantering av arbetsrelaterade förändringsprocesser

AS3 Executive

AS3 Executive erbjuder outplacement, coaching och utbildning till ledare och högre chefer i privat och offentlig sektor. Vi har sedan 25 år tillbaka specialiserat oss på hantering av arbetsrelaterade förändringsprocesser. Vi kallar det Job Transition Management. Med professionell rådgivning och coaching stödjer vi ledare och högre chefer som befinner sig mellan två karriärsteg eller vill utvecklas i sin nuvarande roll. Vi erbjuder även utbildning och ledarskapsutveckling inom förändringsledning. Genom åren har vi gett stöd och rådgivning till över 2 500 ledare. Vi levererar idag med stolthet till många kända verksamheter och organisationer inom Norden.

Vi erbjuder personlig och individuell rådgivning inom:

Vi hjälper dig som befinner dig mellan två karriärsteg att analysera din situation, fastsätta mål för och definiera din personliga karriärstrategi. Vi hjälper dig att öppna dörrar till nya karriärmöjligheter och tillgängliggör nätverk. Med oss kommer du framgångsrikt vidare efter en uppsägning.

AS3 Executive Coaching är ett stöd till ledare och högre chefer som vill utveckla sina ledaregenskaper. Diskutera dina utmaningar, utveckla dina ledarskapskompetenser och uppnå dina mål med en senior coach med stor erfarenhet från arbete med ledningsfrågor. Din personliga coach har kunskap om den komplexitet som en ledande roll har, är objektiv och arbetare med hög integritet.

Medarbetare och professionalism är vår högsta prioritet:

  • Vi har 25 års erfarenhet inom branschen och vårt team av rådgivare och coacher har alla har egen bakgrund som ledare från olika branscher inom näringsliv och offentlig sektor. 
  • Samtliga rådgivare är certifierade av AS3 Academy, i  Transition Coach-metodik. Programmet är ackrediterat av European Mentoring & Coaching Council på tre nivåer: Foundation, Practitioner och Senior Practitioner.

  • Samtliga är fullt certifierade Executive Outplacement-rådgivare.

  • Vår professionalism är väl dokumenterad och alla våra program utvärderas.

Internationell nivå

  • AS3 Executive är en del av den nordiska koncernen AS3.

  • AS3 Executive är en Nordisk organisation med egna kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

  • AS3 kan som exklusiv partner i Norden till Lee Hecht Harrison, erbjuda stöd och rådgivning på internationell nivå. LHH är ett globalt omställningsföretag och störst i världen inom Job Transition Management and Outplacement.

När du väljer AS3 Executive kan det också vara bra att veta:

Vår verksamhet bygger på tre grundläggande värderingar:

  1. Affärsorientering. Att vara affärsorienterad innebär för oss att vi agerar på ett resultatorienterat och professionellt sätt för våra kunder, affärspartners och oss själva.

  2. Professionalitet. Att vara professionell betyder för oss att vi är ärliga, empatiska, respektfulla och att vi kan kommunicera väl med varandra och de människor vi gör affärer med.

  3. Långsiktighet. Att vara långsiktig innebär för oss att vi bygger vår verksamhet på långvariga relationer och väl beprövade koncept och metoder.

Vi har en arbetsmiljöcertifiering

AS3 arbetar aktivt med arbetsmiljön och har i Danmark varit första verksamhet inom vår bransch att få bära Danska arbetsmiljöverkets utmärkelse. 

Vi är anslutna till FN:s initiativ Global Compact

Vi tar vårt samhälls- och miljöansvar på allvar och arbetar aktivt med CSR - Corporate Social Responsibility. Ett led i detta är att AS3 deltar i och stödjer FN:s initivativ Global Compact. Det är världens största frivilliga nätverk för verksamheter och organisationer som aktivt vill formalisera sitt samhällsansvar.

Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!