Mål- och resultatfokusering är viktiga ingredienser för mig, men alltid med respekt för varje klients värderingar och egna förutsättningar. Margareta Brattén, rådgivare Executive Outplacement

Margareta Brattén, rådgivare Executive Outplacement

"Jag är en person som drivs av utmaningar och att få medverka till att hitta lösningar för både verksamheter och individer. Utifrån egen lång erfarenhet som chef och ledare på många nivåer och det egna suget att utmana både mig själv och mina medarbetare och våga gå lite utanför ramen tror jag mig vara en inspirerande rådgivare. ” Det säger Margareta Brattén, erfaren chef, ledare och styrelsemedlem - och certifierad rådgivare i AS3 Executive.

Margareta har en mycket lång och gedigen karriär från bank- och finanssektorn med framförallt ca 30 år inom SEB-koncernen, varav 25 år i ledande befattningar. Under sin långa bankkarriär har hon hunnit med ca 14 befattningar, samtliga med någon form av förändrings- eller nyskapande inriktning. Utveckling av verksamheter och individer med inspiration och engagemang har varit den röda tråden under karriären.

För 8 år sen slutade Margareta på egen begäran för att starta eget företag och att framför allt få jobba med styrelsefrågor. Det blev inte riktigt så men styrelsefrågor/styrelseuppdrag har sen dess funnits med som en viktig ingrediens i den egna verksamheten. Hon har idag en inspirerande egen vardag med en blandning av affärsutveckling, personlig utveckling/ledarutveckling och styrelseuppdrag.

Mål- och resultatfokusering är viktiga ingredienser för mig, men alltid med respekt för varje klients värderingar och egna förutsättningar. En öppen och rak kommunikation med inslag av värme och humor i kombination med ett coachande förhållningssätt ger oftast ett mycket bra resultat.

Margareta är sedan slutet av 2013 rådgivare på AS3 och är också verksamhetsansvarig/VD på NyföretagarCentrum i Sollentuna sen 2010. 

 

 

 

 

 

Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!