KVALIFICERad SPARRING TIlL TOPpledare LevelUp online coaching

Få obegränsad tillgång till coaching

LevelUp är en ny, coaching plattform online som ersätter fysiska möten med digitala samtal. Detta säkerställer en mycket effektiv och flexibel kurs för dig som toppchefer, som ofta har begränsad tid.

Den digitala coachingplattformen LevelUp kan hjälpa dig att visa tydligt ledarskap, stärka personliga åtgärder, utveckla strategiska och taktiska förmågor, identifiera kärnkompetenser eller öka motivationen inom organisationen.

Våra exekutiva rådgivare skräddarsyr processen efter dina behov som toppchef, och vi erbjuder obegränsad tillgång till coaching i 3, 6 eller 12 månader.

Fler touchpoints ger resultat

Effekten av coaching förbättras när frekvensen och mängden touchpoints mellan coach och fokusperson ökar. Därför erbjuder vi obegränsad tillgång till coaching för 3, 6 eller 12 månader.

Följ dina mål och din utveckling

LevelUp ger en kontinuerlig överblick över din utveckling via lättläst grafik. Personliga mål definieras och spåras - och kan också kopplas till företagets övergripande mål.

Datasäkerhet

Alla konversationer sker via en inbyggd, säker videofunktion. Personlig information skyddas och lagras i enlighet med GDPR - som vid all övrig rådgivning i AS3.

Vi matchar dig med rätt coach

Vi matchar din profil med coach som är bäst för dig. Alla coacher i AS3 Executive har lång erfarenhet som rådgivare - och en gedigen bakgrund i che.

Detta får du med LevelUp:

  • Obegränsad coaching, där samtal äger rum via en inbyggd, säker videofunktion
  • Skräddarsydd sparring efter behov: Strategi och prestation, effekt, förändringsledning, onboarding, välbefinnande och motivation
  • En enhetlig onlinelösning för 1-1 sparring, uppgifter, reflektioner och mål online
  • En plattform för att planera och sätta upp mål för sin process samt att följa utvecklingen - om nödvändigt, med organisationen
  • Möjlighet till löpande feedback från medarbetare med den unika feedbackmodulen
  • En chattfunktion som alltid ger dig snabb och enkel åtkomst till sin coach
  • Ett användarvänligt system designat, testat av toppchefer och optimerat av AS3

 

Få en demo

Vill du höra mer om onlinecoachning och LevelUp för toppchefer? Fyll i formuläret eller ring +46 87 29 17 70 för ett icke-bindande samtal.

Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!